'Business intelligence op de slimste manier'

Professionals, die niet alleen technisch sterk zijn, maar ook uw business inhoudelijk begrijpen.

About

Het Bedrijf

Dynamic Info is opgericht in 2016 en gevestigd in Amsterdam. Ontstaan uit een samenwerking tussen Analyze That en Dynamic People met als doelstelling om business intelligence oplossingen te leveren op Microsoft Dynamics producten (AX, NAV en CRM). We leveren diensten over de volle breedte van het business intelligence gebied, van een eenvoudig operationeel rapport tot management dashboards en van document layouts tot geavanceerde analytics.

Branchefocus

  • Gezondheidszorg
    bijvoorbeeld ziekenhuizen, GGZ, GHZ
  • Productie en/of Groothandel:
    bijvoorbeeld: produceren en/of verkopen van fietsen, liften, printers etc.
  • Handel (trading) in commodities
    bijvoorbeeld granen, vetten, olie, metalen etc.

Waarom

Dynamic Info bestaat uit mensen, die niet alleen techneuten zijn, maar ook uw business inhoudelijk begrijpen. Dat betekent dat we ook weleens adviseren om iets niet te doen of anders aan te pakken. Samen met u koppelen we acties aan elk nieuw rapport of dashboard, zodat het ook echt een stuurinstrument wordt in plaats van verantwoording achteraf.

De Microsoft Business Intelligence suite, bestaande uit SQL Server en Power BI sluit perfect aan op Microsoft Dynamics. We kunnen daarom al snel de eerste inzichten opleveren. Voor ontsluiting van data uit AX, NAV en CRM kunnen we onze partner Dynamic People inschakelen bij complexe vraagstukken. Zij kennen alle ins en outs van deze pakketten. Inmiddels is bij diverse klanten bewezen dat deze samenwerking snelheidswinst en betere oplossingen oplevert.

We vinden het een leuke uitdaging om uw bedrijf verder te brengen en onze kennis met u te delen!

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Demo aanvragen

Contact

Geïnteresseerd in een van onze producten of ons bedrijf? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@dynamicinfo.nl. We nemen binnen een dag contact met u op!

Dynamic Info

Gebouw ‘Koningshof’
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Tel. +31 (0) 203 032 470
Fax. +31 (0) 848 388 100
E-mail. info@dynamicinfo.nl

Kamer van Koophandel: 65061284
BTW-nummer: NL855965265B01