Power BI voor Microsoft Dynamcs 365 4 Commodities

Met Power BI kiest u voor de modernste manier van rapporteren

Voordelen Power BI voor Microsoft Dynamics 365 4 Commodities

Lage kosten

Power BI kost ca. 10 euro per gebruiker per maand. Concurrenten zoals Tableau en Qlikview kosten al snel 500 tot 1.000 euro per gebruiker per jaar.

Dashboard abonnement

De dashboards, die we voor u maken zijn ook via een abonnementsmodel af te nemen. U betaalt wel eenmalige opstartkosten.

Wij begrijpen Dynamics 365 4 Commodities

Binnen de Dynamic People Group hebben wij ook de beschikking over inhoudelijke en technische Dynamics AX consultants

Microsoft product

Zowel Dynamics AX als Power BI zijn Microsoft producten. Daarom sluiten ze perfect op elkaar aan en kunt u Power BI ook binnen Dynamics AX gebruiken.

Maandelijks nieuwe functionaliteit

Microsoft brengt elke maand updates uit voor Power BI. Via Power BI Ideas kunnen gebruikers stemmen op nieuwe functionaliteit en Microsoft luistert hier goed naar.

Custom Visuals

Ontwikkelaars kunnen zelf nieuwe visuals aanbieden in de Custom Visuals gallery. Hierdoor zijn er enorm veel verschillende typen grafieken en andere visuals beschikbaar voor u.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.


Demo aanvragen

Demo dashboards

Onderstaande demo dashboards zijn bedoeld om u een gevoel te geven van de mogelijkheden van PowerBI voor Microsoft Dynamics 365 4 Commodities. U kunt op de verschillende grafieken en filters klikken en zien hoe de dashboards veranderen. Overtuigd van de voordelen van PowerBI? Dan kunt u onderaan de pagina een demo aanvragen, die toegespitst is op uw eigen data.

Microsoft Dynamics 365 Trading Demo

>

Bovenstaand ziet u een voorbeeld van een dashboard gemaakt met Sample data uit Microsoft Dynamics 365 for Commodities (Trading), u kunt op alle verschillende filters klikken om direct alle bijbehorende statistieken van deze trader te zien. Overtuigd van de voordelen? Neem dan contact op met ons voor het maken van een afspraak.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Demo aanvragen

Contact

Geïnteresseerd in een van onze producten of ons bedrijf? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@dynamicinfo.nl. We nemen binnen een dag contact met u op!

Dynamic Info

Gebouw ‘Koningshof’
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Tel. +31 (0) 203 032 470
Fax. +31 (0) 848 388 100
E-mail. info@dynamicinfo.nl

Kamer van Koophandel: 65061284
BTW-nummer: NL855965265B01