De Control tool

Verbeter eenvoudig uw datakwaliteit

Control Tool

Verbeter datakwaliteit door zichtbaarheid

Elke dag worden er door uw medewerkers veel gegevens ingevoerd. Hierbij worden er fouten gemaakt. De ControlTool haalt de fouten er ‘s nachts uit. De volgende ochtend wordt er een melding gedaan naar de betreffende medewerker. Die verbetert zijn fouten en de datakwaliteit is weer op niveau. De ControlTool is ook erg geschikt voor branches met veel wet– en regelgeving zoals ziekenhuizen en GGZ instellingen. Door de ControlTool bevatten facturen, mailings en rapportages veel minder vaak fouten en daardoor is er ook veel minder herstel werk nodig. Daarnaast leren medewerkers van de issues die ze terug gekoppeld krijgen.

ControlTool errors down good quality up

Voordelen van de ControlTool

Fouten direct terug leggen bij de juiste persoon
De ControlTool vindt invoerfouten, uitzonderingen en andere datakwaliteitsproblemen en legt deze direct terug naar de betreffende persoon. Hierdoor ontstaat een leereffect.

Gemakkelijk gegevens delen met andere applicaties
Issues kunnen gemakkelijk afgehandeld worden in de andere applicaties. Bijvoorbeeld SAP.

Het verbetert de managementinformatie
Als de kwaliteit van de data slecht is, wordt het rapport ook slecht. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Het verbeteren van datakwaliteit kan dit voorkomen.

Voldoen aan wet– en regelgeving
In sommige gevallen is het lastig om alle regels te weten. De tool kan je daarbij helpen, ook is het moeilijk om alle regels in je systeem te bouwen. De tool is een goede hulp. Voor ziekenhuizen en GGZ instellingen zijn er al veel regels beschikbaar.

De ControlTool is gemakkelijk te bedienen
De ControlTool is simpel in elkaar gezet, alleen de gegevens die je nodig heb worden weergeven en alleen de buttons waar je op moet klikken. De rest is weg gelaten. Hierdoor is de ControlTool erg overzichtelijk en makkelijk te bedienen.

Managementinformatie uit de ControlTool
Het aantal openstaande issues en de gemiddelde afhandeltijd van de issues. Het geeft inzicht in de kwaliteit van de interne processen.

Process flow ControlTool

Wilt u alles nog eens teruglezen of deze informatie delen in uw organisatie? Download dan de brochure of lees de ervaringen van het Albert Schweitzer Ziekenhuis met de DOT-monitor, een voorloper van de ControlTool.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Demo aanvragen

Contact

Geïnteresseerd in een van onze producten of ons bedrijf? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@dynamicinfo.nl. We nemen binnen een dag contact met u op!

Dynamic Info

Gebouw ‘Koningshof’
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Tel. +31 (0) 203 032 470
Fax. +31 (0) 848 388 100
E-mail. info@dynamicinfo.nl

Kamer van Koophandel: 65061284
BTW-nummer: NL855965265B01