Support

Vragen?

Neem gerust contact op

Supportcontract

Wij bieden een supportcontract aan waarin we duidelijke afspraken maken over responsetijden en issues die opgelost moeten worden.

Telefonische/mail support

Bel ons op +31 (0) 203 032 470 of mail ons naar support@dynamicinfo.nl

On-site support

Hierbij komen we op locatie om het probleem lop te lossen.

Goede support is van belang voor de effectiviteit van uw business intelligence oplossingen. Normaliter is business intelligence niet dusdanig bedrijfskritisch dat u absoluut niet verder kunt als het systeem uitvalt, maar het is wel prettig als uw probleem binnen redelijke termijn opgelost wordt. Daarom bieden we een supportcontract aan waarin we heldere afspraken maken, zodat de verwachtingen van beide kanten duidelijk zijn. Opties zijn:

  • support via support@dynamicinfo.nl
  • telefonische support
  • on-site support waarbij we op locatie komen om het probleem op te lossen

Daarnaast kunt u voor verschillende maximum responsetijden kiezen, zodat u weet wat u kunt verwachten als zich een probleem voordoet. We zullen het probleem dan snel oplossen en waar mogelijk voorkomen dat het probleem opnieuw opspeelt.

Wilt u een supportcontract? Neem dan contact met ons op, zodat we u een passend voorstel kunnen doen. Wij kunnen ook support aanbieden op Microsoft Business Intelligence omgevingen, die wij niet zelf gebouwd hebben, dit kan aantrekkelijk zijn als u gebruik heeft gemaakt van freelancers. Zij hebben op gegeven moment natuurlijk weer een nieuwe klus.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Demo aanvragen

Contact

Geïnteresseerd in een van onze producten of ons bedrijf? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@dynamicinfo.nl. We nemen binnen een dag contact met u op!

Dynamic Info

Gebouw ‘Koningshof’
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Tel. +31 (0) 203 032 470
Fax. +31 (0) 848 388 100
E-mail. info@dynamicinfo.nl

Kamer van Koophandel: 65061284
BTW-nummer: NL855965265B01