Power BI voor Microsoft Dynamics 365

Met Power BI kiest u voor de modernste manier van rapporteren

Voordelen Power BI voor Microsoft Dynamics 365

Lage kosten

Power BI kost ca. 10 euro per gebruiker per maand. Concurrenten zoals Tableau en Qlikview kosten al snel 500 tot 1.000 euro per gebruiker per jaar.

Dashboard abonnement

De dashboards, die we voor u maken zijn ook via een abonnementsmodel af te nemen. U betaalt wel eenmalige opstartkosten.

Wij begrijpen Microsoft Dynamics Dynamics 365

Binnen de Dynamic People Group hebben wij ook de beschikking over inhoudelijke en technische Dynamics 365 en FieldOne consultants.

Microsoft product

Zowel Dynamics CRM als Power BI zijn Microsoft producten. Daarom sluiten ze perfect op elkaar aan en kunt u Power BI ook binnen Dynamics CRM gebruiken.

Maandelijks nieuwe functionaliteit

Microsoft brengt elke maand updates uit voor Power BI. Via Power BI Ideas kunnen gebruikers stemmen op nieuwe functionaliteit en Microsoft luistert hier goed naar.

Custom Visuals

Ontwikkelaars kunnen zelf nieuwe visuals aanbieden in de Custom Visuals gallery. Hierdoor zijn er enorm veel verschillende typen grafieken en andere visuals beschikbaar voor u.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.


Demo aanvragen

Demo dashboards

Onderstaande demo dashboards zijn bedoeld om u een gevoel te geven van de mogelijkheden van PowerBI Microsoft Dynamics 365. U kunt op de verschillende grafieken en filters klikken en zien hoe de dashboards veranderen. Overtuigd van de voordelen van PowerBI? Dan kunt u onderaan de pagina een demo aanvragen, die toegespitst is op uw eigen data.

Installatiedashboard – Microsoft Dynamics 365 for Field Service

Gerco’s Airco BV is een fictief bedrijf gespecialiseerd in Home Airconditioning en klimaatbeheersing. Naast de verkooptak heeft Gerco ook technici in dienst om deze systemen te installeren, repareren, vervangen, en verwijderen. Om de activiteiten van de technici te coordineren gebruikt het bedrijf de Microsoft Dynamics 365 for Field Service oplossing van Microsoft. Deze oplossing levert niet alleen een hogere operationele efficiëntie op, maar is ook uitermate geschikt voor gedetailleerde rapportages. Verder is het gemakkelijk om data vanuit Field One te combineren met data uit andere entiteiten binnen Microsoft Dynamics 365 (CRM) (denk bijvoorbeeld aan klanttevredenheidsonderzoeken).

Het bovenstaand dashboard focust op de installaties en vervangingen en levert meerdere KPIs die voor zowel topmanagement als afdelingsmanagers interessant zijn. Marketing is bijvoorbeeld geïnteresseerd in de regionale verdeling van de installaties en de bestverkopende modellen, terwijl HR waarschijnlijk eerder kijkt naar klanttevredenheid, de gemiddelde duur van een installatie, en het verschil tussen de geplande en werkelijke aankomsttijd om de technici te beoordelen. De filter bovenaan maakt het gemakkelijk om de statistieken van de technici individueel te bestuderen. Binnen de grafieken zit vaak nog extra data verscholen: de staafdiagram over het gewerkte aantal minuten op een dag laat bijvoorbeeld ook het aantal installaties zien als u met de muis over een staaf beweegt.

Binnen een paar klikken levert het dashboard inzichten en nieuwe vragen op zoals:
– Wat is het geheim van ‘kampioen klanttevredenheid’ Bert?
– VIPs worden beloond met een betrouwbaardere service, aangezien technici veel dichter bij de beloofde aankomsttijd zitten.
– Fiona is meer dan 20m trager dan gemiddeld en kan waarschijnlijk wat extra training gebruiken.

Geïnteresseerd? Vraag een gratis demo aan!

Wij zullen binnen een werkdag contact met u opnemen om een afspraak in te plannen.

Demo aanvragen

Contact

Geïnteresseerd in een van onze producten of ons bedrijf? Vul onderstaand formulier in of stuur een mailtje naar info@dynamicinfo.nl. We nemen binnen een dag contact met u op!

Dynamic Info

Gebouw ‘Koningshof’
Schipluidenlaan 4
1062 HE Amsterdam

Tel. +31 (0) 203 032 470
Fax. +31 (0) 848 388 100
E-mail. info@dynamicinfo.nl

Kamer van Koophandel: 65061284
BTW-nummer: NL855965265B01